Hantverk tar tid

Mer tid än vad du egentligen har. I vårt fall så har vi jobbat med korv i över tre generationer. Men det arbetet ger resultat. Man lär sig hitta rätt personal. Människor med den sällsynta och åtråvärda gåvan att enkelt kunna gå från att bedöma köttkvalité, till att fingerfärdigt fläta prinskorv. Människor som vet att det inte finns några genvägar till den perfekta korven.

Nu kommer fabriken till din butik

Du har antagligen redan ätit vår korv. Våra gula parasoller har prytt stadens korvvagnar sedan 1972 och serverat chorizo samt varmkorv till hungriga konsertbesökare och mellanmålssugna shoppare. Oavsett om stockholmare ätit vår korv efter matchen eller under ett besök på någon av stadens finkrogar så har frågan varit densamma: var kan man hitta era korvar? Vi vill att du ska kunna njuta av vårt hantverk i ditt eget kök. Därför kommer nu fabriken till din butik.

Vi finns nu där stockholmare handlar sin korv, som ett häftigare alternativ. Håll utkik i hyllan.

Vårt sortiment

Lammkorv

Enligt många den bästa lammkorven de ätit, självklart tillverkad i fårtarm. Innehåller lamm och nötkött, samt är kryddad med bl. a. chili och cayenne.

Här hittar du lammkorv av hög kvalitet för ditt gatukök eller din restaurang! Korvar från vår korvfabrik i Stockholm!

Här hittar du våra återförsäljare – annars är du välkommen att kontakta oss!

Chorizo

Chorizo har ju idag blivit en naturlig del av vårt svenska korvbord. Detta är vårt bidrag. Grovmald, rökt och kryddad med paprika, så som vi tycker en chorizo bör.

Wienerkorv

På Specialchark vill vi gärna slå ett slag för den klassiska kokkorven. En kokt med bröd – något som är lika gott som enkelt. Speciellt vår wienerkorv i riktig fårtarm, för det rätta knäppet. Så här tycker vi en wienerkorv ska vara och smaka! En riktig Söderslang!

Bratwurst

En riktig klassisk tysk-svensk bratwurst med mycket vitlök och en kötthalt på 77%.

Falukorv

Numera skyddad av EU som en garanterad traditionell specialitet. Trots skyddet tycker vi det har gått lite inflation i vad det gäller falukorven de senaste åren – en falukorv är inte längre vad den har varit. Men den här falukorven menar vi är en riktig gammeldags falukorv, välrökt med lite grövre struktur på köttet och framför allt riktigt god smak!

Prinskorv

Vår handflätade prinskorv i fårtarm gör sig lika bra på julbordet, som till midsommarbuffén och söndagsmiddagen.

Här hittar du våra produkter:

ICA Maxi, Kumla gårdsväg 30, Botkyrka, Norsborg, Sweden

Ica Maxi Södertälje Gnetaleden 5 Södertälje

Ica Supermarket Oppeby Oppeby gård 611 55 Nyköping

Ica Supermarket Bengtsson Trädgårdsgatan 12 645 31 Strängnäs

ICA Kvantum Kungens Kurva, Tangentvägen, Huddinge, Sweden

Ica Supermarket Järna Storgatan 4 611 55 Nyköping

Ica Supermarket Trossen Verktygsgatan 1 619 33 Trosa

Ica Supermarket Tappström Mälarö torg 1 178 30 Ekerö

Hemköp, Kyrkvägen, Västerhaninge, Sverige