
Isterband
För att få Isterbanden syrliga förekom det att man förr i tiden ställde ut kärran med köttråvaror i solen för att bakterierna skulle växa till. Riktigt så går det inte till hos oss nu förtiden utan vi tillsätter en bakteriekultur som får växa till sig under kontrollerade former för att få den rätta syran.
Klassisk isterband från Specialchark – svensk tillverkning av korv i vår korvfabrik i Stockholm!
Här hittar du våra återförsäljare – annars är du välkommen att kontakta oss!
Ingredienser
Nöt- och griskött, vatten, fett från gris, KORNGRYN, potatismjöl, salt, bindväv från gris, potatisflingor, kryddor, socker, torkad lök, antioxidationsmedel E300, konserveringsmedel E250, rökarom av bok och lönn.
Specifikationer
Kommentar
Stoppad i svintarm
Art.nr
425
Kötthalt
43%
Fetthalt
24%
Näringsvärde per 100g
Energi
1350 kJ
Energi
320 kcal
Fett
24 g
- Varav mättat fett
9,5 g
Kolhydrater
13,5 g
- Varav sockerarter
1,6 g
Protein
8,5 g
Salt
2 g